BRNS16886

Senior Business Architect

Category:

Responsibilites:

● Je hebt een groot inlevingsvermogen en een sterk analytisch inzicht op tactisch en strategisch niveau

● Je kan complexe materie glashelder voorstellen

● Je bent dynamisch, enthousiast, pragmatisch en communicatief. Bovendien is een sterke klantgerichtheid jouw tweede natuur.

● Je bent resultaatgedreven, werkt agile en houdt van een omgeving die creatief, flexibel en divers is. Je legt daarbij een grote mate van zelfstandigheid aan de dag

● Je wil future proof software-architecturen uittekenen met maximaal hergebruik van softwarecomponenten, bronsystemen, webservices, engines,...

● Je bent een procesmatige denker met ervaring op het vlak van processen en procesverbeteringen. Je kan op basis van gesprekken met de eindgebruikers user stories uittekenen die developers kunnen gebruiken om te ontwikkelen.

● Je hebt de juiste managementvaardigheden om ICT-leverancier aan te sturen in een agile omgeving en om een brugfunctie te vervullen tussen technici, leidinggevenden en eindgebruikers.

● Je draagt bij tot de architecturale g/no go beslissing van de uit te voeren oplossingen en brainstormt graag over applicaties om bedrijfsprocessen en informatieflow te verbeteren.

● Je kan, uitgaand van de architectuur, aan eisenanalyse doen en user stories en procesmodellen opstellen op basis van de behoeften van de klant.

● Je denkt mee over UI, doet functionele verbetervoorstellen en

● Je hebt een goed inzicht in de financiële en andere kosten en baten. je bent vertrouwd met ROI en TCO.

● Je hebt ervaring met refactoring, decoding en re-engineering code.

● Je hebt een brede technologische kennis die je in staat stelt de correcte vertaalslag te maken naar het functionele, wat je ook nauwgezet opvolgt in de oplevering van externe leveranciers volgens het lastenboek.

● Je hebt minstens 5 jaar ervaring en brede technologische kennis van de IT-wereld. Ervaring in de werking van de overheidssector en OCMW is een pluspunt.

● Je hebt een ruime ervaring in applicatie-ontwikkeling en kan een development traject organiseren

● Je beheerst perfect het Nederlands

Contact person:

Contact name: Recruitment IT Staffing