BRH17565

SAP ECC/EWM Consultant

Location

Brussels

Category:

SAP

Responsibilities:

De gezochte kandidaat zal het SAP ontwikkelteam, dat instaat voor de implementatie en de support van de verschillende SAP-modules, versterken.


Zijn/haar rol bestaat uit het analyseren van specificaties, deze te ontwikkelen met gebruik van alle SAP ECC Workbench technologiëen (ABAP OO, Webdynpro ABAP, Workflow, ADOBE, ...), testen en documenteren van development.

De kandidaat dient vragen van functionele teams te kunnen beantwoorden, problemen op te kunnen lossen, en wijzigingen te kunnen implementeren en deze te documenteren.

De gezochte kandidaat zal het SAP ontwikkelteam, dat instaat voor de implementatie en de support van de verschillende SAP-modules, versterken.

Délivrable 1 : Enhancement in Putaway Cart Logic, Picking Strategy, & EWM RF screens :

15/6/2020

Délivrable 2 : Interface: with VLM storage tower :

15/6/2020

Delivrable 3 : OUTPUT :
* Creation of a reception list document to be printed, that contains material information, qty, location, …)
* Creation of a label to be printed with HU information, and barcode identification, shipping informations (HU, destination, …)

15/6/2020

Delivrable 4 : Documentation up to date, Support, knowledge transfert

15/06/2020

Delivrable 5 : Release BCC V3.2019 (Atelier Schaerbeek)

30/09/2020

Delivrable 6 : Release BCC V4.2019 (Atelier de Schaerbeek)

30/12/2020

Technical skills:

De kandidaat dient over meerdere jaren ervaring in een SAP ECC Workbench omgeving te beschikken, en meer in het bijzonder in het domein van ontwikkeling van SAP eWM (verplicht) en SAP MM.


We zoeken een expert die zelfstandig moet kunnen werken. Hij dient echter eveneens een goede teamplayer te zijn.


De kandidaat moet in staat zijn om de functionele vereisten om te zetten naar gedetailleerde technische specificaties voor de verschillende SAP-modules, complexe applicaties te ontwikkelen in een SAP ECC-omgeving en tevens complexe incidenten onderzoeken en oplossen.


De kandidaat dient over de volgende technische bagage te beschikken :
- ABAP OO, WebDynpro ABAP en FPM, Dialog programming (schermen, PBO, PAI, transacties, update task ontwikkelingen, …), Rapporten schrijven (ALV,…), DDIC-kennis (tabellen, views, zoekhulpen, lock objecten…), Functiemodules, BAPI’s, User exits (project, BADI…), SapScript, SmartForm, AdobeForm, Idocs (RFC, poorten, partner profielen, ALE), SAP Workflow...


Een goede kennins van de SAP-modules MM, FI, CO, SD, LO, PP en vooral MM zijn noodzakelijk om de dialoog met de functionele teams te vergemakkelijken.

Kennis van UI5, ODATA ontwikkeling, Fiori om nieuwe in UI5 ontwikkelde applicaties te integreren is een plus.

Contact person:

Contact name: Eli Decadt