BRBE16575

Infrastructure Architect

Location

Zaventem

Category:

Architecture

Project description:

Ter versterking van het departement ICT Architecture & Services van onze klant zijn wij op zoek naar een Infrastructure Architect

Responsibilites:

Analyse systeemvereisten: je analyseert bestaande systemen om te verzekeren dat deze effectief voldoen aan de behoeften van de organisatie. Je bespreekt en beoordeelt de vereisten met relevante stakeholders binnen de organisatie om te controleren of het systeem optimaal functioneert.
Ontwerp en beoordeling van nieuwe systemen: je leidt de ontwerp- en beoordelingsprocessen voor nieuwe systemen. Je faciliteert de oplossing van de infrastructuur en zorgt voor consistentie tussen domeinen. Je zal ook de documentatie van het voorgestelde technische ontwerp beoordelen voor de integratie en de implementatie van elke nieuwe software. Je tekent ook af bij de uiteindelijke oplossing.
Aanbeveling alternatieve technologieën en verbeteringen: je beveelt alternatieve technologieën of verbeteringen aan om informatiesystemen te verbeteren ter ondersteuning van organisatiedoelstellingen. Deze aanbevelingen worden duidelijk en begrijpelijk gepresenteerd aan het management.
Evaluatie projecten: nadat een nieuw systeem is geïntegreerd, neem je deel aan de evaluatie van het succes van het project, waarbij de best practices en lessons learned worden vastgesteld. Je geeft feedback aan Management en neemt deze informatie mee op in toekomstige integratieplannen.

Technical skills:

  • Masterdiploma (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Aantal jaren relevante ervaring
  • Heel sterk communicatief & overtuigend
  • Klantgericht en service-minded
  • Grondige kennis van service management, project management, program management, product management
  • Designs kunnen maken binnen complexe omgevingen
  • Nederlands of Frans en Engels

Contact person:

Contact name: Jasper van Beek