BRH19702

Functional Analyst Integration

Location

Antwerp

Category:

IT Analysis

Responsibilities:

Als Shared Service Integratie zijn (en worden) we verantwoordelijk voor API integratie, Data integratie/synchronisatie en Enterprise application integration (meerdere producten). We werken als een agile team volgens de SAFe-principes. Hierbij geef je korte feedback tijdens daily scrums en werk je mee in een team om de juiste prio's volgens de gegeven commitments op te leveren

Als Functioneel Analyst Integratie maak je deel uit van dit team. Je wordt verantwoordelijk voor de analyse van de behoeften van gebruikers en de vertaling ervan naar technische oplossingen. Je stemt af tussen business analisten, technisch analisten en ontwikkelaars en stuurt veranderingen bij bestaande en nieuwe integraties. Jij maakt de vertaling van de integratie behoeftes van de interne cliënt naar oplossingen.

Daarnaast word je mede-verantwoordelijk voor de integratie services die we als shared service center bieden aan de development teams en externe partijen met integratie noden. Je werkt mee aan het optimaliseren van onze processen en services.

Technical skills:

Ervaring met integratie analyse is een pluspunt
Functionele analyse in banking en Safe/agile is ook een meerwaarde

Contact person:

Contact name: Yves De Vocht