BRCA17021

Full-stack Java Developer - senior

Location

Brussel

Category:

Development

Project description:

Binnen de afdeling gegevensbeheer van de klant is het specifieke team verantwoordelijk voor het stimuleren en ondersteunen van een online platform. Dit team heeft het doel gegevensuitwisseling te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Het platform ontsluit authentieke gegevensbronnen – databanken waarin unieke en oorspronkelijke gegevens bewaard worden. Ze wisselt deze gegevens op een veilige manier uit. Hierdoor wordt het principe van het "éénmalig inzamelen, meervoudig (her)gebruiken van gegevens" stap voor stap gerealiseerd. Gegevens worden slechts één keer ingezameld bij de persoon of onderneming, wat een grote tijdswinst oplevert. Alle toepassingen die vervolgens gebruikmaken van deze gegevens beschikken dan steeds over de meest recente informatie.

Het team wenst zijn projectorganisatie verder uit te bouwen en met een senior developer. Ben je een gepassioneerde developer? Wens je mee te werken aan de verdere realisatie van de meest ambitieuze projecten van deze klant? Heb je ervaring met de concrete implementatie van software?

Technical skills:

- Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond of gelijkwaardig door ervaring.
- Aantoonbare opleiding met certificatie of gelijkwaardig door ervaring in programmeertalen en omgevingen zoals .Net (C#), Java/J2EE, PHP, ...
- Minimaal 3 jaar ervaring in een standaard programmeertaal in kwestie of 5 jaar ervaring in verwante omgevingen.
- Ervaring in het maken van technische analyses.
- Kan een ontwikkelteam leiden en ontwikkelaars coachen.
- Taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2.
- Programmatieopdrachten zeer vlot kunnen uitvoeren: coderen, testen en debuggen.
- Expert, doorgedreven kennis van een of meerdere programmeertalen en omgevingen zoals C#, Java/J2EE, PHP, … inclusief frameworks (bijv. Maven, ...).
- Expert zijn in gebruik van code versioning (vb. Subversion), testing & code profiling tools, en issue management tools (bijv Jira).
- Zeer goede kennis Object-oriented analyse & design en UML
- Gevorderde kennis en toepassing van Agile ontwikkelingsmethodiek, waarbij een leidende rol kan worden opgenomen.

  • Autonoom kunnen werken, ervaring in Agile & DEVOPS cultuur, communicatief & assertief - Senior ( 8 jaar )
  • Spring Boot, Spring, Hibernate, Docker, OpenShift, Java 8+, Soap/Rest -Senior ( 8 jaar )

Contact person:

Contact name: Recruitment IT Staffing